Skitby

Sitter i lillholmträsk med en dator och ett par skitkassa högtalare så jag vill bara förstöra dom (snacka om att kunna skända musik)

I dag har jag varit i kyrkan (yeah) åker hem på söndagarna för att vara på möten och ha scout på måndagar.
Detta resulterar i att jag sitter ensam i ett kallt tomt hus eftersom linus är i stan då.. och mamma och pappa verkar vägra flytta från storliden.

Jag ska iaf sitta här och försöka vara praktisk, fastän jag mest bara är uttråkad. I morgon på scout så är det Flottrace (wee... eller hur det nu var)

Jag är lite less på scout faktiskt, jag gillar det, men det har blivit för mycket på senaste tiden.
Undrar om det ens går att man bara far dit varannan måndag? får kolla läget

I överigt är jag arbetslös, om dom inte ringer från jobbet och ber mig vikariera, Men det börjar vara dags att söka jobb i stan, jag tål verkligen inte Norsjö.

Jag vill btw tattuera mig..

Förgade håret  (brunrött) förra veckan

I fredags följde jag martin för att fira hans mormors 80 års kalas. Det var typ släktträff så jag har i princip träffat hela hans släkt, på hans mammas sida iaf. Han ligger något efter som träffade min pappa för första ggn för nån vecka sen, (han har träffat min farmor oftare än han träffat mina föräldrar:P)

Jag våldgästar fortfarande martin på veckorna (tis-lör) han blir nog snart less och sparkar ut mig, då får jag våldgästa farmor istället, eller acceptera mitt öde som Norsjöbo :(

På tal om att jag är norsjöbo så fick jag ett papper från SCB (Statistiska Central Byrån) Där dom frågade ut 500 norsjöbor om vad dom tyckte om kommunen. Av de 3000 invånarna i Norsjö så var jag en av dom 500. Jag som vägrar vara i samhället och därmed inte vet vad jag tycker om sophanteringen och politikerna...

Jag har dessutom inte rört någon form av sprit eller alkohol sedan jag for på station för snart en månad sen, så det börjar bli dags för fest, mitt problem är att jag alltid av någon anledning ska använda mig av bilen lördagar och söndagar så jag får inte vara bakis vilkt resulterar i att jag är nykter, och konstant är sugen på whisky..

Till helgen funderar jag på att göra en kupp och skippa bilen till stan, Då kan jag åka buss på lördag istället.
Dock så är alla kyrkliga människor som jag ska planera barnens kyrksöndag med så JÄVLA morgonpigga att dom vill ha mötet kl 09.00 på lördagmorgon, JAG STREJKAR!!!!
Bussen går 10.00 från skellefteå och jag tänker INTE stiga upp och köra bil kl 8 en lördag. Jävla pensionärer med sk "normal dygnsrytm"
På fredag är det fest.. på lördag är jag bakis och tar bussen till Norsjö från skellefteå.. så är det bara
Nån annan får bestämma åt mig..

Kyrkan ska inte få sno varje helg ifrån mig...

RSS 2.0