Halens senaste nummer

Fick halens senaste tidning, jag blev sugen på att beställa kläder och på att skaffa mig en lägenhet som jag kan inreda :)

Jeans ftw :)

Modernt svart vitt

Mitt problem är att jag gillar flera olika stolar som är svåra att kombinera :P


Romantiskt blommigt

It´s My Life

http://www.youtube.com/watch?v=m8I7DVjb8TM

It´s my life- Bon Jovi


This aint a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I aint gonna be just a face in the crowd
Youre gonna hear my voice
When I shout it out loud

Its my life
Its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just wanna live while Im alive
Its my life

This is for the ones who stood their ground
For tommy and gina who never backed down
Tomorrows getting harder make no mistake
Luck aint even lucky
Got to make your own breaks

Its my life
And its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life

Better stand tall when theyre calling you out
Dont bend, dont break, baby, dont back down

Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive

Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life!

Ny lag kan tvinga kvinnan att behålla barnet

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5550395.ab

Man blir ju bara så förbannad när man läser sånthär, snacka om att gå några hundra år bakåt i tiden. Visst jag må kalla mig kristen (protestant) men en kvinna ska väl få bestämma över sin egen kropp??
(jag gillar inte bakåtsträvande religiösa människor)

Om den här lagen skulle finnas i Sverige (tack gud för att det aldrig kommer att hända)
så skulle alltså min pojkvän få bestämma över min kropp?

Så kvinnan får alltså inte göra abort om killen säger nej. Skitroligt att gå omkring med att oönskat barn i 9 månader, man måste ju ha ångest resten av livet sen.

Dom kan ju inte vara friska, hopas att det aldrig går igenom, men man vet aldrig med USA

Men ok, jag föstår att männen känner sig maktlösa, och det är klart att vi ska lyssna på er åsikt, men så länge inte ni behöver bli på smällen så är det vårt val.

Jag vill ha ett par Dr. Martens

Man måste bara älska dem :)Vill ha båda men troligast blir det svart :)

Onsdag, jobbardag

Min morgon började halvtaskigt, jag drömde att jag försov mig och trodde att larmet på mobilen var jobbet som rignde och undrade var jag var, fan vad nice det var då man räknade ut at det bara var en dröm :P

Körde till jobbet och det var renar överallt (fler än vanligt iaf)

Väl på jobbet var det rätt lugnt och skönt, fast jag hade inte riktigt fattat att det var JAG som hade ansvaret och skulle se till att alla fick mat mm. Men jag vande mig efter ett tag.

Mamma kom och hälsade på när jag fick rast, sen for jag, mamma och pappa till OKQ8 för att tanka, det var tokjävla lång kö eftersom att OK numera är den enda bensinpumpen i brul i samhället sen statoil lades ner, men tillslut fick jag bensin i tanken samt 40 kr av pappa så att jag kunde handla mjölk och shampo till mig och linus :)

Sen efter en snabb sväng till fam, Johansson (erika, klas, oskar, maria) kom jag tillbaka till jobbet,där det fortfarande var rätt lugnt.

När jag slutat jobba så for jag på ICA sen körde jag hem till Cilla, som bor efter vägen på väg hem till mig. Hon bjöd på varma mackor men sen skulle dom på Bio, på vägen ut ur deras hus hittade jag en telefon i min ficka, det var jobbtelefonen som jag råkat stjäla med mig (fan vad jag har börjat sno saker senaste dagarna)
Det blev att köra raka vägen tillbaka till jobbet för att skamset lämna tillbaka telefonen innan jag äntligen var på väg hem till Lillholmträsk där lillbror degat hela dagen , vilket innebar att köket såg ut som skit (fast det såg ut som skit redan innan jag for till jobbet), posten var ohämtad, slaktade cigaretter på bänken och ett nästan fullt mjölkpaket som stått på bordet sen 2 i dag (dvs 4 timmar i rumstemperatur)

På vägen hem träffade jag även på polisen som kollade min hastighet, jag körde lagligt :D

Så det var bara att börja städa...

Sen bör jag packa upp mina saker från förra veckan men jag orkar inte, men tyvär är det ett måste så jag gör det senare i kväll så kan jag tvätta det i morgon :)

Blir ev PDOL i helgen men jag vet inte vilken dag än... :)

TRÄSTOCKS och vidare

Torsdag kväll
Då martin hade klorblekt sin tröja så kastade vi in den i torktumlaren och gick ner till campingen för att festa med alla andra glada människor, vi for till trästocksområdet och såg noice, där träffade jag min chef också :) hehe, sen drog vi tillbaka till campingen och flummade på tills det kändes som att det var läge att gå hem, jag hade tagin några powernaps i gräset innan jag tillslut fick hem Martin :P det blev uppvärmningen inför helgen=)

Fredag åkte vi till bergsbyn och såg film innan jag hämtades av cilla och ina, vi käkade pizza i Cillas lägenhet, snackade skit, sminkade oss och allt annat som tjejjer gör, (rätt najs att göra det då man bara hängt med punkare i en vecka) (men det är också trevligt)
Vi gick ner på campingen där cilla och ina dumpade mig hos punkarna för att gå till området. Efter ett tag gick vi andra också dit för att se lite rockband, käka souvas och träffa folk i allmänhet. Jag träffade petra och emma :) och polare från Norsjö :)

Vi gick tillbaka till campingen och jag skickade iväg martin för att hjälpa Reine och hans tjej att hitta grejjor för att dom skulle sova över hos oss :)
sen var det bara att sitat och ha trevligt, sen komma hem, sova och vara lagom bakis dagen efter.
Jag och älsklingen :)
Lördag
vakna, frukost, köpa mat på stan, köpa dricka på systemet, sitta i parken, släpa en tung väska till området sen börja festa kl halv 5.. vi for till området senare på kvällen (ungefär då veronica maggio spelade, hörde henne lite haklvirriterande i bakgrunden) Martin fick för sig att pierca ögonbrynet så jag följde med och tittade på, rätt coolt och han passar jättebra i det, sen hängde vi i öltältet en stund innan vi for förbi i lägenheten för att käka lite mackor för att kompensera för middagen som inte blev av. Sen for vi ner på campingen innan vi fick skjuts tillbaka på området för att se Totalt Jävla Mörker, fy fan vad bra dom var, jag är helt blåslagen efter att ha stått längt fram i publiken och martin rev sönder sina glasögon i  moshpiten (då punkarna hioppar runt som idiotar och knuffas), det var då reine bröt/skadade revbenet och fick uppsöka sjukvårdstältet :P
Sen for vi hem och sov :)
Martin och Sonny

Söndag
Vi vaknade, jag var bakis, det  var inte martin (som vanligt) sen for vi till Ica, Jag skulle ha mat (hot dog) martin skulle ha cigaretter, det har varit martins standard morgonritual, gå till närmsta affär, köpa cigaretter och en cola.. så har det varit hela helgen, Reine och Irma åkte hem så vi satte oss på strandkanten vid campingen en stund då jag kom på att jag ville åka gummibåt, vi hade en i lägenheten så vi blåste upp den, men då vi var klara kom vi fram till att det blir drygt med gummibåt i älven utan åror så vi åkte och badade i falkträsket, innan det blev middag och vi hämtade martins kamera i bergsbyn, sen såg vi X-men 2 tills hans buss for kl 21, sen blev det att slappa och sova


Måndag
Sprang på stan hela dagen mådde skit (vet inte varför) men det blev bättre senare på eftermiddagen och sen kom martin på kvällen :) vi for till farmor och drack kaffe sen såg vi klart x-men, sen fick jag i princip sparka hem honom för han skulle jobba. sen slappa jag och sov på soffan i kläderna :P

Tisdag
Packa för att fara hem, for förbi och tankade på statoil söder just innan jag skulle fara, det var lite spännande. Först så satte jag in kortet, slog koden och valde pump (so far so good) men när jag skulle tanka fick jag inte upp tanklocket, så jag vick be mannen vid pumped bredvid att hjälpa mig (pinsamt), men då jag väl skulle tanka krånglade pumpen men tillslut så fick jag fram bensinen... jag tankade mina 7 liter (jag hade bara 100 kr på kontot) skrev ut kvittot och körde mot kvantum för att panta lite flaskor, läste kvittot på vägen och där står dett att jag tankat 0 liter, och betalat 0 kronor... helskummt, men jag trodde det var fel på kvittoutskriften.. väl inne på ICA får jag ett samtal från en kille från statoil söder som säger att jag glömt betala(!) jag var helt förvirrad men jag skulle då köra dit och betala för bensinen iaf.... så jag körde dit och betalade, och vi räknade ut att det troligast var för att jag inte fick upp tanklocket så det tog för lång tid mellan att jag satt i kortet och börjat tanka så pumpen hade nollställt sig typ.... jaja, det löste sig iaf, men jag ska alltid öppna upp tanklocket innan jag fifflar med en bensinpump nästa gång...

Är då hemma nu.. börjar jobba i morgon :) Löninga kommer på fredag ;)

Umeå :)

Efter Hajken så bar det av till Umeå, Jag och Martin skulle bo i hans systers lägenhet i några dagar.
Då jag kom till Umeå så plockade jag upp martin efter vägen, han hade färgat håret blått =) (eller rättare sagt CB färgade hans hår blått)
och det blev jätefint, jag blev så glad varje gång jag såg det, fast det är nästan urtvättat nu :/ nån som vet var det finns att köpa mer hållbara färger??

Söndag kväll

blev det hemmakväll med en hyrfilm, fast då ingen av oss var särskilt trött kl 00.00 då filmen var slut så gick vi ner till centrum för att se om det hände något spännande, det gjorde det inte så vi gick ner och kollade vid älven innan vi gick hem igen.

Måndag 
Sprang vi ner på stan ock kikade runt i lite affärer och i Army shopen innan vi lunchade på ett café bredvid bion, dom hade enjättegod kyckligsallad där :)
Sen kom CB ner på stan så vi hängde med honom ett tag innan vi for hem till honom och såg på transformers, och en hög andra filmer, Han bjöd på nattmat, sill och potatis, vilket jag aldrig smakat för men det funkade :)
 vi missade bussen hem så vi sov på CBs golv.
Tisdag
Jag vaknade vid 8, och då satt Martin och CB och pysslade med sina västar, "fan vad kreativ man får va" tänkte jag innan jag sov i nån timme till.
sen blev det nudelfrukost innan vi åkte ner på stan, satt vid älven och väntade på CB´s buss innan vi lämnade honom på busstationen och gick hem och duschande, jag byte om och sen skulle vi ner på stan för middag och bio :) Det blev en jätteromantisk middag, kebab på döner ; ) Sjukt gott :)

Vi såg Transformers 2 på bio, den var bra :) sen hyrde vi en filmen på smällen och såg den senare på kvällen, den var jättebra också.

Onsdag
Onsdag var mest en flummardag, vi gick ner på stan, spelade lite biljard och käkade pizza, sen blev det film som vanligt på kvällen, denna gången "Ett öga rött"

Torsdag
Vi packade ihop, lämnade tillbaka filmen och körde förbi på systemet och en OK mack för att köpa klorin, martin tänkte
klorbleka sin tröja. Sen åkte vi till SCHTAAN


Hajken

Hajken var hur rolig som hellst, jag satte mig i bilen på fredagmorgonen och hittade till området utan några problem alls :) Fredagen gick mest åt till att sätta upp lägerområdet i regnet, så vi blev jätteblöta, sen så hade vi jättekul hela helgen :) mer finns att läsa här:

 http://sallstrom.tk/

Tack till EO-Teamet och framförallt Jakob som tog sig tid att lämna Simons glasögon i min brevlåda tidigare i veckan (ska överlämna dem till honom senare :)

kanske så får jag för mig att lägga upp några bilder :)

Dagen före..

Vaknade halv ett i morse, valde att dra mig lite extra men då ringde en av deltagarna och undrade över packning till hajken, så jag var tvungen att stiga upp (eftersom enda stället med bra motttagning är i Tv-rummet op andra sidan huset.. :/
så det blev att käka frukost, slänga in en tvätt och klä sig.

Sen körde jag och Lillebror in till norsjö, köpte rakblad till hyveln, pommes och cider :)

Stannade förbi på bergteamet i norsjö för att säga hej till cilla, hon hade fixat så att tonåringarna får skjuts till vindeln i morgon (GREAT) sen så kanske cilla kunde hämta dom i Lycksele på söndag (ännu bättre)

Jag och linus har just grillat hamburgare och gjort pommes, druckit lite cider och nu börjar det vara dags att packa, ALLT

Det är en hel del att ta med sig om man ska till Vindeln, sen Umeå sen trästocks, jag blir borta i över en vecka. Riktigt nicve för jag får vara med älsklingen:) sånt tycker vi om (jag och mig alltså)

Skrev ut en karta över umeå och vindeln i veckan, jag ska banne mig INTE köra vilse.. fast mitt lokalsinne kan ibland överlista mitt intellekt... men jag har arbetet förebyggande iaf.

Nejnej, nu ska jag slänga tvätten i torktumlare, städa köket (igen) och packa.... och packa lite mer.... och ännu mer :) 

Hemmasittare, Planering

Det här är tredje dagen jag bara sitter hemma i lillholmträsk och degar.. eller degar och degar, jag har planerat en del, rignt lite samtal och väntar nu på besked om eventuell skjuts till Tonåringarna på fredagen, hoppas även få besked om de kan få hämtning i vindeln också, annars får vi skicka dem med bussen och leta hämtning åt dem från Lycksele.. suck, sen har det varit krångel med USB portarna på min CP dator så jag har inte kunnat öppna mina dokument om deltagarnas allergier, så jag fick ringa runt i stället.

Hur rolig än den här hajken kommer att bli så längtar jag ändå tills den är över och jag får slockna hemma hos älsklingen på söndag kväll.. saknar dig redan :(



Nästa vecka blir det att bo i Umeå ett par dagar med M, det blir säkert tokroligt :) längtar,
Sen är det trästocksfestivalen :D Vi tänkte campa, nån mer som är sugen??


P.s
Nee jag har inte bara drygat, jag var faktiskt duktig och städade i köket i dag :) Men man kanske bör hitta på något, man blir så sjukt förslappad av att bara sitta här

Shoppa

hmm, man blir som sugen på att bränna de sista pengarna genom att beställa från senaste
Elloskatalogen (höst/vinter) det är nästan sommarens höjdpunkt att få sätta sig och bläddra igenom den,
särskillt då jag älskar höst och vinterkatalogerna för sina varma färger, koftor och skinnkläder, inte som sommarens pasteller..yuck



Kanske är det för att man e lite rocker, svart, rött, skinn och stövlar.. mums :)


Sen finns det så mycket toksnygga skor :D


En annan sak, är att då katalogen kommer följer även regn, så man kan bara sitta inne och bläddra och när man hittar sånnahär bilder, vill man bara att det ska bli vinter så man kan fara ut och öva till sina slalom förmågor
(som för tilfället e rätt taskiga)


Jobbat, Stadsfesten :)

Jag har som jag tidigare sagt jobbat på bergteamet i 2 veckor, det var tokspännande att fara på traktamentsjobb i rockliden, då vi sprang runt och körde fuyrhjuling medans vi plockade skräp, det var dock mindre skoj att köra vilse i 2 timmar:P


Jag börkjade min inskolning på björkhem i veckan, 4 dagar, det har varit jättespännande och rolig5t och jag har fått lära mig massor:)
Det som var mindre roligt var då jag sista inskolningsdagen inte vaknade av väckarklockan utan av jobbet som ringer och undrar var man är (INTE BRA)
Jag skämmdes så mycket den dagen, men det kommer alldrig att hända igen.  Jag har skolat klart nu så vecka 29 så ska jag klara av att arbeta där utan handledare(!) Jag hoppas att det går bra.


I helgen var det stadsfesten :) Jag kom till stan på eftermiddagen sen kom Martin senare på kvällen och bjöd på Tacopaj :) hur gott som hellst!! Sen att vi inte åt middag förrn klockan nio är en helt annan sak :P

efter maten blev det utgång, martin var ambitiös och ställde kan (och jag som är såpass lättroad tyckte nästan att det var intressant att se på:P sen inser man att man har skaffat en kille som tar längre tid på sig att fixa håret än en själv:P

Det blev att hänga i lekparken på Nordanå där vi träffade Abbe, Olov och alla andra trevliga människor, innan vi gick på Olle´s för att dra en tequilashot och en whiskey (har varit sugen på whiskey hela veckan, träffade Josse och Emelie där också :) Kramar till er :)

På tal om whiskey, Martins citat under lördagen då jag drack ur min grogg,
"Det är klart du gillar whiskey, du är en såndär som smuttar alkohol. Till skillnad från jag som dricker"

Jaa, jag smuttar på alkoholen, vad e det för fel med det då? :P 


Lördag så gick vi ut på stan, kikade på marknaden, käka pizza i gräset och åkte en massa karuseller :) Jag fick typ dödsångest av den första "Space Jam" Den var HEMSK!!


Jag åkte den dock igen senare på kvällen och med lite alkohol i blodet så var den skitrolig :D

Jag åkte även andra saker, skeppet var också riktigt läskigt, särskillt då man hängde uppochner


Även på lördagen blev det fest på kvällen, vi cirkulerade lite ocgh träffade folk och som sagt åkte jag space jam igen med mer lyckat resultat än tidigare på dagen. vi tog oss hem nöjda och glada :)


Söndag var det uppstigning, väcka lillebror som låg bakis i min gammla (hans nuvarande) lägenhet, jag och martin sov i storebrors lägenhet som ligger just under :P)

Souvas till frunch och en vända på stan innan det var dags att packa och dra sig hemmåt för att träffa Farmor som fyller 70 i dag. Grattis farmor!!

Ännu ett "citat" (ungefärligt) från Martin, han hade förhandlat till seig ett par hängslen av en kompis på lördagen som han hade hängandes i dag (mkt snyggt faktiskt, jag e helt besatt av dem :P)
Vi var iaf inne på Carlings och jag skrattade lite åt en nätbrunja som hängde,

Martin: "Fan vad gubbigt det är med nätbrynja"
Matilda: Men är inte hängslen gubbigt då?
Martin: "nee, det är Working class"
...

Ett annat roligt uttalande på lördagen var då en kille försökte övertala mig att åka skeppet,

Matilda: nee, jag tror inte jag vågar det...
Trummisen (jocke): Du kan ju fan inte vara rädd för att åka karusell om du är ihop med en punkare.
Matilda: nehe..?

Slutsats: Vågar man vara ihop med en punkare vågar man allt ;P



Nu tror jag inte att det var ngt mer, i veckan blir det chill och planera inför Hajken i Vindeln (SPÄNNANDE :)



Tack alla för en trevlig helg!! Särskillt du älskling <3

RSS 2.0