Familjegudstjänst

Familjegudstjänst men scouterna i dag :) vi åt etiopisk mat, injeras (uttalas så iaf) japansk mat SUSHI :) och engels mat, scones & te, mums :)

skälet till varför vi åt detta var för att vi har missionärer i etiopien  http://erikaochjosse.wordpress.com/
Noomi har varit i London, men har kommit hem
Oskar har varit i japan, han är också hemma nu

I morgon är det kaplanmässa :)

byta bil på däcken och att göra något av dagen

I morse steg jag upp kl halv 10 (!) och jag tänkte att jag skulle göra något konstruktivt av min dag, det gjorde jag också, jag och pappa körde in till norsjö för att kolla på strongman uppvisningen som var på XL-Bygg (gammla steinwalls/teab)
Sen köpte vi en ny högtryckstvätt och pappa tankade min bil (eller jag tankade, pappa betalade) sen köpte vi godeis innan vi åkte hem..

Väl hemma satte pappa ihop högtryckstvätten och jag fick tvätta min bil (men jag fuskade visst lite) det blev iaf bättre än den var innan :)

Sen fick jag lära mig att byta däck på bilen, så nu har jag bytt till sommardäck på mazdan :) yey!!

Efter att jag bytt däck passade jag på att sova en timme i solen på studsmattan innan jag åt middag.. vet inte vad jag ska göra nu, mamma och pappa är i norsjö med Harleyn och linus tog pär och tankar hondan...

Ikväll ska mamma och pappa dessutom på bäckerudden på bilträffen (raggarbilar typ) jag kanske sitter kvar här och mosar, alt ta ett bad, alt åka till cilla.. vet int vad jag orkar.. trött nu iaf

Dåliga vägar

Var på FROG i kväll och kl 23.00 skulle jag köra hem och passade på att också skjutsa hem marina, det är inte en så stor omväg, men man kör genom en skogsväg så det är lite mer spännande.
Vi hade fått en varning om att det kunde vara blött och slirigt på vägen, men eftersom att det var asfalterat så kunde jag inte klaga över annat än alla hål som fanns och fundera över vad det var för bil jag hade bakom mig (det kör inga bilar på denna vägen)
Vi tänkte att det kunde vara en av marinas bröder och att vi skulle märka det när vi kom fram.

Väl framme vid Marinas hus så skulle jag svänga in på uppfarten.. och slurp sa det bara så åkte jag fast i ett lerhål.. Vägen var så blöt och svag just där jag svängde in att framdäcken åkte rakt ner och det resulterade i att jag körde fast ganska rejält, eftersom jag har framhjulsdrift.. där satt jag fast, på marinas leriga uppfart mitt ute i skogen halv 12 på natten..

Som tur var så visade det sig att det var Marres bror Bjarne och hans tjej som körde bakom mig så han fick dra loss mig ur leran med sin lastbilsaktiga sak... Jättetack till dom för det :)

Men historien slutar inte här, jag fortsatte min färd genom norsjös outgrundliga skogsvägar och då den asfalterade vägen slutade vid marres hus så började jag förstå vad varningarna handlade om.
Vägen var lerig, mjuk och halkig på grund av smältvattnet så man slirade sjukt mycket, men av någon anledning lyckades jag h¨lla mig kvar på vägen och tog mig tillslut välbehållen hem.

Jag tror att det enda jag fått är en skitig bil men det är så mörkt så jag får kolla och ev fotografera det i morgon.. 

Men spännande var det ;)

Kram och godnatt ^^ 

Kvinnlig i dag

Jag har både tvättat och bakat i dag :) ska dessutom städa i kväll.. känner mig så feminin :P



postar även en bild från helgen.. men bara då jag var bakis :P

Det mest privata.. (om man snodde min börs)

Ens plånbok är nog enligt mig bland det mest privata en människa har, det finns pengarm kontokort, körkort, och andra smarta saker..

Jag snodde med mig morsans gamla plånbok när jag var hem i tisdags, den är mer praktisk och snyggare än min gammla.. och eftersom att jag både är en snygg och praktisk människa så tyckte jag att den passade mig perfekt ;)

Här kommer iaf ett avslöjande om vad man får om man snor min börs

54 SEK, våtservett, spritservett, P-piller, plåster, kondomer, Ipren, körkort, tusen andra kort..

... värt att sno??

låt bli iaf..  ville bara dela med mig av mitt liv :)

Marknadshelg :)

Kom hem till lillholmträsk i går (fredag), och det var helt tomt i huset, men båda bilarna var hemma och ytterdörren var öppen.. hmm, creepy. Det visade sig senare att mamma och pappa satt ute vid grillringen..

Senare på kvällen så satt vi och spelade spel, hur kul som helst ^^

I dag så ska jag ta mig in mot samhället och kika på marknaden sen på kvällen är det fest :) bäst bäst bäst bäst bäst

kanske kommer upp bilder sen ^^

Mig de senaste åren..

Vintern 2006 15 år   Nyår 06-07 16 år          Sommarn 2007            
                  


    Hösten 2007
           Nyår 07-08  17 år      Våren 2008  
        


Hösten 2008              Nyår 08-09 18 år     Påsk 2009 18 år
           
                                                                      

Lipgloss won´t help..

PRO ANA                                                     Random sexig tjejposter

 Jag hoppas att ni ser skillnaden..jag tror (och hoppas att) killar tänder mer på en normalviktig spraytanad brud, än fd auschwitz fångar.

(ja, jag vet att det inte är för killarna utan för dem själva, och att de har en skev kroppsbild)

hittade bilden och var tvungen att reagera på nått sätt, orka ens ta på sig lipgloss..

Helt underbart

http://www.aftonbladet.se/debatt/lisamagnusson/

Lisa Magnusson på Aftonbladet är bara så jävla bra :)
gillar hennes texter

random

Har suttit och slösurfat och hunnit bli tokig på detta, läste i
15år & gravid med tvillingars blogg (vet inte varför jag hamnade där) en kommentar i ett inlägg om hennes väns beslut att göra en abort.

Angelica:

"Det är inte att släcka ett liv när man gör abort! Enligt mig iaf.
Tänk vad många liv en man gör av med då han runkar eller har sex då!
haha, flera miljoner!"

Men herregud!! en spermie är en halv kromosomuppsättning till en människa, det är en cell,
Ett ägg är den andra halvan av en sådan uppsättning av kromosomer, då de smälter samman bildas ett embryo med hela uppsättningen och är då (i veteskapliga termar) en människa..

Så jämför inte en spermie med ett embryo, jämför hellre spermien med ett ägg. och då är det tekniskt sett en form av mord varje gång en kvinna har mens, för att kroppen stöter ifrån sig ägget, ett potentiellt liv..

Jag är inte en abortmotståndare!!!! Klart att man får göra abort om man vill..
.. Jag är bara en besserwisser



övriga slutsatser
(som tas upp pga disskussioner som komit upp under åren)
Eftersom en spermie bara är en cell med en halv kromosomuppsättning och inte genetiskt sett är en människa förrns den tillsammans med ett ägg bildat ett embryo..
.. så räknas det inte till kannibalism om man svälger killens sats

...

fråga inte vem eller varför frågan kom upp.. det var läääängesen
..


Färga håret

Ska färga underhåret svart, i dag eller i morgon.. hoppas det blir bra :) sen blir det att klippa upp håret lite mer så att färgen syns bättre :)

I går sa jag att jag skulle ut och springa, men pga för lite sömn natten innan så somnade jag kl 18.00, vaknade kl 12, somnade om ca 01.00, och vaknade vid 8 i morse.. så jag for ut i dag i stället..
Det visade att min kondis inte var på topp, jag gick mest.. men det är också motion :) ska väl ut senare i dag också då det ändå är så fint väder :)

I lägenheten :)

Nu är jag tillbaka i lägenheten, det hände lite kul saker i helgen ändå :) Bland annat har jag börjat köra min bil och upptäckt att den är liite speciell, men det ska som vara så, så att bilen har karaktär, gillar det med gammla bilar, dom har alltid nått fuffens för sig. Min bil brukar ha konstiga ljud för sig och det är mitt jobb att lista ut vad det är. Ett tjutande ljud antar jag var bromsarna som inte gick tillbaka helt då jag släppte bromsen så den tjöt, men det försvann då man bromsade till lite halvbestämt. Ett annat ljud som den gör är m man har öppnat dörren utan att dra i handbromsen, då piper det.. och om man glömt på lyset och öpnar dörren spelar den en melodi. Den finaste melodin, som spelades bara man öppnade dörren försvann då pappa fixade med elen nån gång.

Det är iaf en rätt trevlig bil :) omen lite speciell som sagt;)

-när jag kom till stan så for jag och Marcus och tankade innan vi for på Kvantum och handlade mat, kebeb i dag ;)

Annars vet jag inte vad som händer, springa i kväll, marknad i norsjö i helgen :)

VILL HA TILL BILEN :D

VARFÖR??........ VARFÖR INTE!! :D                                      Älska <3

Men seriöst

http://www.swefox.com/

Jag älskar kläderna, skorna men framförallt smyckena, totally my style!!! (även om vissa saker nästan är för vågat till och med för mig) om man haft figuren för vissa kläder.. hade jag nog velat köpa till och med de mer extrema delarna.. De vita lårhöga stövlarna is to die for (dreglar)

Mycket kläder nu, kanske blivit smittad av Mall3, fast jag är ingen fashionista som hon är, jag kör på det som är snyggt, inte på modet... (inte för att du inte har fina kläder mali3 ;) bara inte min stil <3

Hemma hos morsfars

Hemma i lillolmträsk nu, det var thaimiddag uppe i folkskolan, Somdee som serverade, det var huur gott som helst :)
Efteråt så försökte bland annat mamma och pappa dra igång värsta festen med det blev inget drag så dom passade på att ringa mig som hade somnat på soffan kl 00.00 och sa att jag skulle skjutsa dem på andra sidan sjön,, liite drygt men sagt och gjort, där var det mer drag och folk och jag blev kvar där med dom tills klockan var 3 på natten innan jag tvinga hem dom så jag kunde sova.
 
Jag sov och vaknade nästa morgon av att lillebror börjat träna på den satans elgitarren.. snabbdusch och frukost bestående av utegrillade parisare vid eldstaden, sen hände int så mkt, jag körde min bil lite för nu är den fullt fungerande och jag ska ta med den till stan nästa gång jag far dit :)
Min Mazda 626 från -85 mycket maskulin.. pappa har kört den tills nu och jag hoppas han har kännt sig manlig i den ;P

Skärtorsdag

Feat på skärtorsdag, trevligt folk gott vin och en sväng på station, hade hoppats på lite större fylla men jag får ta det nästa fest :) Här kommer lite bilder, vi var i min lägenhet (of course) och jag fick möblera om litegrann för att få alla att rymmas i tv rummet samt ta in mammas utestolar jag köpte tidigare i veckan :)
Kvällens outfit, Linne från polen, tröja: psyco cowboy, shorts: avklippta jeans från jsfn, Leggings: Gina tricot, skor: skopunkten, jacka: Mustang leather, Buff: buff, örhängen: hemmagjorda
Black tower vinet jag fick :) tack ännu en gång Greger ;)

Morgonen efter......Någon timme senare (tur man e duktig ;)

Station 8 på Skärtorsdag, Tema gult.

Jag tycker om tema på olika evenemang, och på skärtorsdag är det tema gult, så de som klär sig i gult får ett påskägg :) Nu gör inte jag det för påskägget, om det är godis i det tycker jag nog inte ens om det, utan jag gör det mer för att det är kul med teman.

Jag har en idé på vilka kläder jag ska ha och det känns riktigt bra :) 

Jag kanske gör som mall3 och lägger upp en bild på min outfit, självklart ska jag ha på mig mina nya stövlar också, för att dom är så sjuuukt underbara och snygga :)
 (min tröja är snyggare;)

Jag bloggar i dag

Jag har inte bloggat på länge, mest för att jag har haft bättre saker för mig, mycket med skolan, sammanbrott och bullbak. Nu börjar det lugna sig, det har varit mycket inför lovet men nu har jag bara en engelska bokredovisning på en bok jag inte läst klart kvar, och en redovisning på psykosociala som jag inte ser fram emot, det är det sista jag gör på skolan innan lovet och då blir det fest, har inte festat på ett tag så det blir ett fint avslut på skolan inför lovet, ev, klassfest, definitivt station på torsdag och jag sk dricka min vinflaska då :) sen är det lov. Fan vad skönt, enda skälet till varför jag klarar mig är för att lovet är nära, hör av mig sen,

BYE!!!

/hon som inte orkar blogga


RSS 2.0