Brum brum


Galen brud på halken


Fredag kväll

Jag valde att inte åka hem till mami och papi i helgen då jag ska föreläsa om auschwitz på forum ung i morgon kl 17.00 Men detta innebar då ännu en tråkig fredagkväll då jag sitter ensam i lägenheten. Har jag tur så kommer ngn värd in på msn så småningom men det känns inte så troligt eftersom att det är fredag kväll och alla är ute. __________________________________________________________________________ För övrigt fick jag ett SMS av mamma i morse, min bil har gått igenom besiktningen utan anmärkningar :) __________________________________________________________________________ Om någon läser detta så snääälla, roa mig!!

Halken!!

Var på halken med Malin i dag :) Det var HUUUR roligt som helst!! Vi var 6 elever och Ubbe (läraren) som åkte upp till halkbanan i Piteå. Jag erbjöd mig att börja köra dit, gick rätt bra, även om jag var nära att köra in i ett räcke XD Sen var det Malins tur, det gick bra för henne med, det enda var väl att hon behöver göra lite mjukare körfältsbyten (då är så hård malin ;) När vi kom fram fick vi "krocka" i 7 km i timmen, det var ju inte så farligt men jag skulle inte vilja krocka i högre hastigheter. Sen fick vi volta i en bil, långsamt så klart, och det var superkul! :) jag skrattade hela tiden, sen när bilen låg på taket så skulle vi koppla lös bältet och krypa ut genom ett öppet fönster. Jag vill göra det igen :) men inte på riktigt :/ Efter en kort rast och en kort teorigenomgång så fick vi fara ut och köra, bil nr1 var en bakhjulsdriven mercedes som vi skulle svänga runt lite i, vi provade med och utan antisladdsystem Detta var det roligaste i kursen:) Bil nr2 vi körde var en framhjulsdriven ford, då skulle vi prova bromsa med och utan ABS bromsar, väja för en "lastbil" och bromsa för skolbarn. Även detta gick väldigt bra då man fått prova en stund :) Jag vill göra kursen igen...!! Eller jag blev åtminstone väldigt sugen på att köra lite isbil :) Sen då vi kom hem så var det middag hos farmor som gällde (ringde tidigare under dagen och frågade om vi kunde komma) Sagt och gjort, Jag,Marcus, Linus och Jocke åt middag hos farmor och maten var supergod, som alltid, fick till och med mig lite hem :) Så nu sitter jag här i lägenheten igen och drygar vid datan, som vanligt :P

Om jag vore en Rasist (Engelska arbete som spårat)

Gjorde min engelska läxa i kväll. Den var en skriftlig uppgift.
Jag skulle föreställa mig att jag levde i en framtid då människan delats upp i två raser, den ena är den "vanliga" människan, dvs den som är densamma som du och jag (kallas för plebs), Den andra rasen, den "nya", är ättlingarna efter en lång rad genetiskt förbättrade människor som är bättre än oss vanliga på alla vis (the enhanced).

Jag skriver in till en tidning för att berätta min åsikt i denna rasfråga.

Detta blev resultatet:

 

Letter to the editor By: Matilda Holmström

 

We live in a modern society, still in progress of adapting to the new climate of our mother earth. Some of the people in this world are more adapted to fit in to this extreme climate, some people are not well adapted at all, and their children are suffering because of it.

 

I am talking about the plebs. The poor leftover of the old humans who are fighting for survival in a world who do no longer give them the advantages they had a few hundred years ago, a world who no longer welcome their poor, weak bodies.

Unlike the enhanced which can live here in harmony, they are a dying race.

I believe that if they no longer could produce more offspring to this cruel world, they no more have to suffer as they do now. Of course their race eventually will be extinguished, but that is a destiny which they have had for hundreds of years now.

I believe that it is time for them to step down from the throne at the top of the food chain and pass it to the new race which today is more suitable to have it.

 

What I am trying to say is that because plebs lacks the qualities to survive in this world, they should just let go of it, just like the other species who couldn’t survive did. It is just the way nature goes, just like it always have done.

 

(Att tillägga är att artikeln skulle visa mitt engelska språkbruk och inte min egentliga åsikt i frågan)

 

Tyckte bara den blev så "speciell" :)

 

Kursen jag läser heter Engelska C Cambridge..


att fylla 18, inte bara fel månad på året, utan även fel tid i månaden

Kolla just upp vad som händer för alla 18 åringar i skellefteå i december

Den 8 december Zootour
Den 12 December Club 18

Jag fyller år den 15.....

Om jag vill kan jag fara den 26 december på Station, då får 18 åringarna vara där, för alla andra gjorde bort det kvällen innan...
Det rliga är att det står att man måste vara 18 för att köpa biljetter, endast förköp och de släpps i början på december, Jag undrar om jag ens får köpa biljetten innan jag fyllt 18

Helt jävla fel tid i månaden också

För övrigt vill jag tacka er tjejjer som e såå shyssta att ni inte lämmnar mig i sticket, även om ni fyllt 18 och jag e en eftersläntare

Emma
Malin
Petra
m.fl

ÄLSKER ER!!!

Men det e klart att ni får gå dit i alla fall, men det känns skönt att ni bryr er :)

och Malin, allas våran bordellmamma får en extra kram, för du e ju ändå bordellmamman ;)

Dyrt körkort :(

Efter att ha övningskört i morse sa min körlärare att jag behövde mer lektioner än hon tidigare trodde. Så jag var tvungen att boka 10 lektioner till, vilket leder till att jag totalt kommer att ha kört 25 lektioner innan jag beräknas vara redo för uppkörning.. (nu är det inte helt säkert att jag behöver alla, men man vet aldrig)

Jag räknade ut den (ca) totala kostnaden för vad mitt körkort kommer att kosta och summan hamnade på
19 270 SEK

Jag va inte nöjd, och det var inte mamma heller :(

Förhoppningsvis så får jag tag på ett jobb så jag kan betala tillbaka, jag vill verkligen inte att dom ska betala allt, när jag dessutom fått bil och så..

Fy Faan asså..

Någon som vet av ett jobb?

BETTY BOOP

Hon är så söt, men ändå kvinnligt sexig på samma gång med underbara kurvor (Om jag skulle vilja se ut som en känds så skulle det definitivt vara henne)

Kan någon köpa ut åt mig???

Jag var på ICA i dag för att handla mat (mjölk och gurka) och hittar denna underbart söta tändare med Betty Boop på, den kostade bara 12 kronor så jag tänkte köpa den (jag älskar ju trots allt Betty)

Då kommer shocken/frågan (whatever)
- Har du leg?

Man ska visst vara 18 år för att få köpa tändare enligt lagen (Enligt ICA i alla fall)

Så jag lägger snällt tillbaka tändaren eftersom att det är 21 dagar kvar tills jag fyller 18 år.

Inget negativt om butiksbiträdet såklart, han tyckte själv att det var en konstig regel.

Så frågan är:
Är det leg på att köpa tändstickor då?

En tändare har gas i sig, så det kanske är farligt.

Men Hårspray då? fyllda med gas och brandfarlig vätska,
Rakblad är vassa...
Knivar är vassa och farliga, man får inte ens ha dem då man går på stan, men tändare får man ha då..

Konstig värld..

(Någon får ju hemsk gärna köpa den åt mig.. den är svart med Betty Boop, hon har på sig ett par blå jeans och ett rött linne..)

Köra, Köra, Brum, Brum. Fika, Fika..

Pappa kom till stan i dag, vi skulle övningsköra i stadstrafik. Men först blev det fika/frukost hos farmor, Mackor, bullar och kaffe, Marcus kom förbi också.

Vi skulle åka upp på Solbacken och shoppa lite, jag körde och det gick jättebra, men jag fick parkera om bilen en gång för jag parkerade för nära en annan bil.

Sen åkte vi tillbaka till farmor, det gick lika bra att köra då med.

Vi bestämde oss föra att käka hämtpizza från Picasso, så jag körde dit med pappa och hämtade pizzorna och körde via lejonströmsbron tillbaka, (det var stor skillnad på nu och sist jag körde där då jag körde mitt på bron)

Käka hos farmor, mer kaffe och lite mangosorbet sen var det bara att köra hem till lägenheten, sen fick pappa köra hem igen, förhoppningsvis så har jag fått ett brev på vägverket där koden finns så jag kan boka nupkörningen i kväll eller i morgon (Ber för mitt liv att jag ska få köra upp före jul, men det känns mörkt på den fronten...)

Vill verkligen ha körkortet NUU!! Min bil står ju och väntar, med den rosa klädseln, ny stereo, nya högtalare, nya extralysen... Massa nytt.. Sen också om vi ska till finland på mellandagarna.. om malin kuggar sin körning hänger det på mig :/

Men men, en sak i taget, Halken på torsdag, Boka uppkörning, Plugga som ett as på teorin sen är det bara att göra bra ifrån sig då det väl gäller..:)

Malin


Pia


Mmmuffins


Lördag kväll med Malin och Pia

Efter att ha kommit fram till att kvällen var tråkig i går kontaktade jag Malin för att se om hon och Emma kanske ville hitta på något, se film eller så.

Malin kom förbi men inte Emma så Malins hund Pia fick ta hennes plats och baka Muffins med oss, (Dvs. Slicka skålen). Det blev helt underbara muffins så vi avnjöt dem med film och vaniljsås, tyvärr så han vi inte se klart filmen (what happens in Vegas) för Malin skulle ta nattbussen hem.

Men i regel så blev det en mycket lyckad kväll, vi måste göra om det någon dag, Eller hur Mall3 ;)

Tyvärr så blev det en massa muffins kvar, och jag e less muffins sedan min tidigare muffinssats som jag gjorde.
Tur för mina bröder är jag givmild och delar med mig av de jag gjorde själv, tänkte spara de mjölkfria vi gjorde i går till nästa gång Malin kommer (även om vi säkert bakar något nytt då:P)

Längtar till halken med dig Malin, vi ska äga hela banan ;)

Längtar även till den 17 December då Jag, Malin, Emma, Sandra med ev Flera ska fira min födelsedag.. är dock lite rädd för vad som kommer att hända då det ändå är Lillördag :P Får sätta upen varningslapp i trappuppgången till mina grannar :)

 

Lördag kl 15.00

ligger kvar i sängen, vet inte varför jag sov så länge.. till 14.00 typ. Men d e skönt att bara ligga här så :)
kanske stiger upp för att göra middag :P

HELG

Fredag eftermiddag, jag sitter i lägenheten men en fin "att göra" lista..

ATT GÖRA..
Städa
Diska
Dammsuga
Skura
Laga mat (äta är bra)
Vika tvätt
Bädda om i sängen

I övrigt...
Dusha
Hemmaspa :) fotbad, ansiktsmask, fixa naglarna :D
Dryga..
Sitta vid datorn.. och aldrig gå och lägga mig :P


KÄNN ER FRIA ATT ÄNDRA I LISTAN!! HÖR AV ER!
______________________________________________________________________

Har jag tur kommer pappa i morgon så vi kan övningsköra i staan :) jag e inte dålig på stan nu ;P

Lördag kväll, sitta i lägenheten

Söndag:
Träna..


Vet inte om man ens orkar försöka ta sig in på Balsac, det e så dryga människor där


 


Såhär ser min bil ut:)

Fast den här bilen hittade jag på Google... ;P ska posta några på riktiga snart

Manövertest

Jag gjorde just manövertestet, det var snöigt och is  på banan så man sladda rätt mkt (jättekul att sladda ;)

Men jag klarade det mkt bra, det som var lite svårt att få till var saxvändningen pga jobbig back i körskolebilarna.

Sen så tränade vi rondeller och det gick tokbra :) gör klart det på måndag sen halken på torsdag, Du och jag Malin, vi kommer att vara BÄST ;) 

Snart har jag körkortet :D

gratiskläder

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=118365

Cherry Coke

 Jag har aldrig sett en såå snygg burk, vill verkligen att de ska börja säljas här i sverige. Jag har aldrig smakat men vissa säger att de smakar jättegott, andra att den smakar skit.. vill prova.. och spara burken.. Gå in på http://www.cherrycoke.se/ och skriv under så vi kan ha cherry coke i sverige också:)

Läxor..

Kan vara mer el. mindre speciella :P

Bara lilla jag :)


Partybrudar

Jag, malin, emma och emma 

PAARTY

Kim, Malin, Emma och Jag 

Petra 18

Självklart vill jag skicka en hälsning till dig Petra, du fyller ju faktiskt år i dag (även om än bara 5 min till) :P

GRATTIS!!! <3<3

Jag hoppas att du fick en jättebra födelsedagsfest och att Malin varit snäll ;)

Hoppas att presenterna uppskattades;P

Fest, helg, scout

Det var fest i fredags, Emma, malin och Emma (ja 2 emma) och jag förfestade i lägenheten, cider, smirnoff och en grogg, så spelade vi spel, oj va kul vi hade det ^^

Senare träffade vi Jonas, Kim m.fl på vägen till den otroligt sugiga festen på Anderstorp (Vem har fest i en tvättstuga?) ingen musik, massa skumma människor.. vi drog ganska direkt tillbaka till lägenheten och avslutade med en macka på Subway som hade nattöppet... MUMS  :)

Lördag så blev det Bakismat på Dallas innan jag tog mitt pick och pack och drog till bushen (Lillholmträsk), där satt man hela kvällen och drygade med bröderna (eller jag satt vid datorn och dom vid TV.n)

I dag var jag på Gudstjänst med scouterna, lagom kaotiskt med bytet till de nya skjortorna.. Men det gick tillslut :) Sen åkte vi till Cilla och firade att hon fyller 18 år i morgon

GRATTIS GUMMAN <3

Middag på pizzerian sen tillbaka till stan igen..
Nu löser jag problem.. dumheter gör man ibland

Kramar på er alla

BLOGG

Det här kan bli spännande, jag hade tidigare startat en blogg men valde att göra om den.

Jag kommer nog inte komma igång med mitt bloggande förrns jag anställt någom som kan designa den åt mig
(jag är sjukt hopplös på det här med datorer)

Annars kommer det att bli en del skriverier om tankar, händelser, det ska förhoppningsvis bli bilder så småningom också..

Just nu sitter jag i alla fall hemma hos mamma och pappa vid deras skitdator, mina två bröder är hemma men morsfars är på firmafest och kommer inte hem förrna senare i kväll, förhoppningsvis har vi inte slagit ihäl varandra till dess.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0